Hyvä Kumppani®

Hyvä Kumppani on luotettava, joustava ja turvallinen. Kumppani mahdollistaa elämästä nauttimisen uudella tavalla, koska kaikki rahasi eivät ole enää kiinni autossa ja autoilu on kerrankin huoletonta.

Usein kysytyt kysymykset.

Tähän on kerätty kymmenen usein kysyttyä kysymystä Kumppaniin liittyen. Jos et löydä etsimääsi vastausta, niin ota rohkeasti yhteyttä Auto-Sunin asiantuntijoihimme!

Kenelle tahansa niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. Kumppani mahdollistaa elämästä nauttimisen uudella tavalla. Autoilu on huoletonta ja rahasi eivät ole kiinni autossa.

Tule etsimään Kumppania lähimpään Auto-Sunin liikkeeseen tai jätä yhteydenottopyyntö täällä. Sopimuksen kesto on 24 tai 36 kuukautta. Voit valita ajokilometrit tarpeesi mukaan 10 000 – 45 000 km/vuosi.

Kumppanin saa ilman käsirahaa. Näin voit käyttää pääomasi haaveidesi toteuttamiseen, kuten esimerkiksi matkustamiseen. Olemme myös halukkaita ostamaan nykyisen autosi vaihtaessasi Kumppaniin. Voit tällöin halutessasi käyttää osan autosi ostohinnasta pienentämään kuukausittaista veloitusta tai vapauttaa vaikkapa kaikki autoosi sitoutunut pääoma tilillesi.

Kumppani on tarjolla kaikkien edustamiemme uusien autojen ja mallien osalta, niin henkilöautojen kuin pakettiautojen. Edustamamme merkit ovat Mercedes-Benz, Škoda, Citroën, Hyundai ja Honda. Kysy lisää myyjiltämme.

Polttoainekustannusten lisäksi sinun tulee maksaa tarvittavat viranomaismaksut, kuten käyttövoimaverot. Autosi vakuutusmaksut voit liittää myös mukaan kuukausierään tai maksaa ne erikseen.

Sopimuskauden päätyttyä tarkastamme auton arvon ja auto palautuu lähtökohtaisesti meille. Samalla voit vaihtaa kätevästi uuteen Kumppaniin. Voit halutessasi myös hankkia kyseisen auton itsellesi maksamalla viimeisen suuremman erän käteisellä tai osamaksurahoituksella. Voit myös vaihtaa autoasi jo kesken sopimuskaudenkin. Tällöin katsotaan sopimuksesi tilanne ja millä ehdoin vaihto olisi toteutettavissa. Kysy lisää täältä.

Ajokilometrejä voidaan tarvittaessa arvioida uudelleen kesken sopimuskauden, mutta kannattaa alun pitäen arvioida mahdollisimman oikea kilometrimäärä.

Voit valita vakuutuksen itse haluamastasi vakuutusyhtiöstä tai voit valita meidän yhteistyökumppanin tarjoaman ajoneuvovakuutuksen, jonka voit maksaa kätevästi yhteisellä laskulla. Mahdolliset aikaisemmat bonukset siirtyvät Kumppanille. Kysy lisää.

Korko on kiinteä, eli kuukausimaksu säilyy samana koko sopimuskauden läpi.

Kuukausimaksu tarkentuu sopimuksen tekohetkellä. Kuukausimaksu muodostuu arvioidun kilometrimäärän, sopimuksen keston, auton arvon ja haluamasi palvelusisällön mukaan. Arvioimme, kuinka paljon auton arvo tulee muuttumaan sopimuskauden aikana ja lupaamme hankkia auton vähintään tällä hinnalla Kumppani -sopimuksen päätyttyä. Kysy lisää täältä.

back-to-top-nuoli-icon-btn yhteydenotto-icon-btn