Hyvä Kumppani®

Hyvä Kumppani on luotettava, joustava ja turvallinen. Kumppani mahdollistaa elämästä nauttimisen uudella tavalla, koska kaikki rahasi eivät ole enää kiinni autossa ja autoilu on kerrankin huoletonta.

Usein kysytyt kysymykset.

Tähän on kerätty usein kysyttyjä kysymyksiä Kumppaniin liittyen. Jos et löydä etsimääsi vastausta, niin ota rohkeasti yhteyttä Auto-Sunin asiantuntijoihimme!

Edullisempi kuukausierä

  • Yksityisleasingissä auton hinnan päälle tulee maksettavaksi arvonlisäverotappio autoverosta, joka nostaa kuukausierää. Kumppanissa kyseistä kulua ei tule.
  • Kumppanissa on pienempi korko- ja kulutaso kuin yksityisleasing-tuotteissa yleensä.
  • Kumppanissa ei ole ulkopuolista leasingyhtiötä ottamassa omaa ”siivua” tuotteistuksesta.

Joustavampi muuttuvissa tilanteissa

  • Kumppani-auton voi myydä tai vaihtaa milloin vain ja missä vain ilman erillisiä purkumaksuja. Yksityisleasingissä purkumaksut ovat huomattavan suuria ja näin ollen muutokset kesken sopimuskauden eivät ole järkeviä.

Mahdollisuus saada rahaa takaisin

  • Kumppanissa on taattu hyvityshinta, niin kuin yksityisleasingissäkin. Kumppanissa Sinulla on kuitenkin mahdollisuus saada rahaa takaisin, mikäli autosi arvo onkin suurempi kuin tuo taattu hyvityshinta. Kyseinen summa voi olla jopa useita tuhansia euroja.
  • Voit halutessasi lunastaa auton itsellesi sopimuksen jälkeen taatulla hyvityshinnalla tai myydä sen vaikkapa lapsillesi. Et siis ole pakotettu palauttamaan autoa meille, kuten yksityisleasingeissä yleensä.

Kattavampi sisältö

  • Kumppani® Premiumin tarjoama sisältö on tällä hetkellä markkinoiden kattavin. Auton lisäksi kuukausierä sisältää paljon muitakin rahanarvoisia etuja: huollot ja korjaukset kuluvine osineen, rengashotelli kausivaihtoineen, huollon sijaisauto, pesut huoltojen yhteydessä, pakettiauton (tai vetokoukullisen auton) laina, sisäänpääsyjä urheilu- ja kulttuuritapahtumiin, golfkouluja, keilauskursseja yms.

Kenelle tahansa niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. Kumppani mahdollistaa elämästä nauttimisen uudella tavalla. Autoilu on huoletonta ja rahasi eivät ole kiinni autossa.

Tule etsimään Kumppania lähimpään Auto-Sunin liikkeeseen tai jätä yhteydenottopyyntö täällä. Sopimuksen kesto on 24 tai 36 kuukautta. Voit valita ajokilometrit tarpeesi mukaan 10 000 – 45 000 km/vuosi.

Kumppanin saa ilman käsirahaa. Näin voit käyttää pääomasi haaveidesi toteuttamiseen, kuten esimerkiksi matkustamiseen. Olemme myös halukkaita ostamaan nykyisen autosi vaihtaessasi Kumppaniin. Voit tällöin halutessasi käyttää osan autosi ostohinnasta pienentämään kuukausittaista veloitusta tai vapauttaa vaikkapa kaikki autoosi sitoutunut pääoma tilillesi.

Kumppani on tarjolla kaikkien edustamiemme uusien autojen ja mallien osalta, niin henkilöautojen kuin pakettiautojen. Edustamamme merkit ovat Mercedes-Benz, Škoda, Citroën, Hyundai ja Honda. Kysy lisää myyjiltämme.

Polttoainekustannusten lisäksi sinun tulee maksaa tarvittavat viranomaismaksut, kuten käyttövoimaverot. Autosi vakuutusmaksut voit liittää myös mukaan kuukausierään tai maksaa ne erikseen.

Sopimuskauden päätyttyä tarkastamme auton arvon ja auto palautuu lähtökohtaisesti meille. Samalla voit vaihtaa kätevästi uuteen Kumppaniin. Voit halutessasi myös hankkia kyseisen auton itsellesi maksamalla viimeisen suuremman erän käteisellä tai osamaksurahoituksella. Voit myös vaihtaa autoasi jo kesken sopimuskaudenkin. Tällöin katsotaan sopimuksesi tilanne ja millä ehdoin vaihto olisi toteutettavissa. Kysy lisää täältä.

Ajokilometrejä voidaan tarvittaessa arvioida uudelleen kesken sopimuskauden, mutta kannattaa alun pitäen arvioida mahdollisimman oikea kilometrimäärä.

Voit valita vakuutuksen itse haluamastasi vakuutusyhtiöstä tai voit valita meidän yhteistyökumppanin tarjoaman ajoneuvovakuutuksen, jonka voit maksaa kätevästi yhteisellä laskulla. Mahdolliset aikaisemmat bonukset siirtyvät Kumppanille. Kysy lisää.

Korko on kiinteä, eli kuukausimaksu säilyy samana koko sopimuskauden läpi.

Kuukausimaksu tarkentuu sopimuksen tekohetkellä. Kuukausimaksu muodostuu arvioidun kilometrimäärän, sopimuksen keston, auton arvon ja haluamasi palvelusisällön mukaan. Arvioimme, kuinka paljon auton arvo tulee muuttumaan sopimuskauden aikana ja lupaamme hankkia auton vähintään tällä hinnalla Kumppani -sopimuksen päätyttyä. Kysy lisää täältä.

back-to-top-nuoli-icon-btn yhteydenotto-icon-btn